Forum - Caini de vanatoare
Cum ne hranim cainii? - Versiune printabila

+- Forum - Caini de vanatoare (http://www.setterpointer.ro/forum)
+-- Forum: Forum - Caini de vanatoare (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Nutritie-hrana pentru caini de vanatoare (/forumdisplay.php?fid=34)
+--- Subiect: Cum ne hranim cainii? (/showthread.php?tid=119)Cum ne hranim cainii? - sorin flutur - 08-31-2011 02:05 PM

Cum hranim cainii?
Cu mancare industriala?
Cu mancare preparata de noi?
Cu resturi de la abator...sau carne cruda?
mixt?
eu am observat ca cea mai proasta varianta este sa le dai mixt...daca le dai carne nu o sa mai manance mancarea industriala...iar resturi de la abator nu sunt optime pentru cateii in crestere care trebuie sa aibe un aport complet de elemente nutritive...


Cum ne hranim cainii? - Ciprian Todan - 02-04-2012 07:33 PM

Avand in vedere ca am un Greyhound de curse prefer hrana cat mai naturala. Fulgi de porumbe, lapte, miere de albine, carne de pui/vita cruda. O data la cateva zile primeste supliment hrana uscata speciala pt. ogarii de curse.


RE: Cum ne hranim cainii? - drmarius - 02-07-2012 01:48 AM

Doar mancare de top le dau. Am un caine care nu este de vanatoare si este foarte sensibil la mancare. La el am vazut clar diferenta intre mancarea ieftina si cea de top.
Pana acum bretonul pe care il am a mancat un sac de Purina Pro Plan - puppy pentru dimensiunea lui si acum a trecut la un sac de Advance Puppy tot pentru dimensiunea rasei. Advance-ul la primit vizibil mai bine decat Purina, dar in mare sunt multumit de ambele.


RE: Cum ne hranim cainii? - Tudor - 03-27-2012 10:59 PM

Pastile...amestec de top cu economy...mai multa economy in extrasezon si mai putina in sezon. Dar daca ar fi dupa Carla ar manca numai paine goala...nici ghioarlele nu se multumesc doar cu astaHuh...trebuie sa fiu atent sa nu o fure de pe unde o vede Blush


RE: Cum ne hranim cainii? - sorin flutur - 03-28-2012 12:21 AM

Tongue


RE: Cum ne hranim cainii? - Pastrama de oaie - 03-14-2013 10:35 AM

Am vazut ca sunt vanatori care au caini foarte bine dresati. Are influenta si mancarea in chestia asta? Daca da, as dori sa stiu ce mananca cainii domnului Kristi, de sunt asa dresati?


RE: Cum ne hranim cainii? - Ursus2006 - 03-21-2013 05:32 PM

Eu as fi curios cat cacat mananca tov. Kristi pe la alte forumuri, de-l baga toti in seama atat de mult!!! Unde admini sunt cainari adevarati, o ia peste bot, unde nu, face ce vrea, ca shefii nu se pricep, si Dambovita fiind mai aproape de Bucuresti decat Vestul, oamenii ii dau apa la moara, ca sa zic asa.TongueBig Grin Acu' chiar daca le este putin rusine, doar nu sunt prosti sa recunoasca ca au gresit fata de Sorin Flutur si de Florin T.


RE: Cum ne hranim cainii? - sorin flutur - 03-21-2013 05:39 PM

Horica..mai lasa-l in kurzarismul lui ca sughite...